Ronaldo zisťuje od Lydky krutú pravdu: Bude otcom!

Jeho reakcia vás zaručene pobaví.

Vo Veľkom Petrovci nie je nikdy núdza o tajomstvá, ktoré by sa nemali dostať na svetlo sveta. Neverná Lydka o tom vie svoje. Tak veľmi túžila po láske a pozornosti svojho manžela Tóna, že si začala milenecký vzťah s mladým futbalistom Ronaldom. Ten spĺňal všetky jej sexuálne túžby. Ich vzťah sa ale skončil zo strachu, že by sa ich románik mohol v dedine prevaliť. Lydka začala opäť budovať vzťah so svojim manželom a pracovať na spoločnom potomkovi, po ktorom už dlhú dobu túžila.

Keď sa ich život dostal do starých koľají, doktor zistil, že Tóno je neplodný. Preto ho veľmi prekvapilo, keď Lydka otehotnela: „Lydka, ty nie si Panna Mária, však?“ Tóno žiari šťastím, že sa mu konečne podarilo splodiť potomka: „Ja túžim, aby môj syn, bol taký dobrý futbalista ako Ronaldo. Teraz si všetci pripijeme na malého Ronalda, čo Lydka nosí v brušku," chválil sa v krčme chlapom.

Ronaldo bol šokovaný, keď mu Lydka oznámila, že dieťa, ktoré čaká, nie je Tónovo: „Musím ti niečo povedať. Som v tom, som tehotná. Tónovi robili testy spermii a doktor povedal, že to dieťa nemôže byť jeho.“ Futbalista sa snaží Lydku uchlácholiť: „No, hm, teším sa! Čo mám na to povedať?“

Čítajte viac:

Namiesto sexu tráviace ťažkosti. Tóno si zase neužil s Lydkou!

Ronaldo Hviezdoslavom? Recitujúceho futbalistu musíte vidieť!

Marcela zahnaná do kúta! Za sex s Ronaldom ju vydiera Gabo sexom