Marcela zahnaná do kúta! Za sex s Ronaldom ju vydiera Gabo sexom

Podľahne blondínka nárokom mafiána?

V dedinke Veľký Petrovec sa začne všetko komplikovať nielen vo vzťahoch, ale aj v intímnej oblasti niektorých obyvateľov. Tóno sa snaží usvedčiť svoju manželku Lydku, ako ho podvádza so záletným futbalistom Ronaldom.  Namiesto Lydky, ale nájde v Ronaldovej posteli blonďavú milenku v vplyvného Ruda Petroviča. Tóno o svojich podozreniach povie Lydke a prezradí jej, koho v najlepšom nachytal v posteli. Klebetná Lydka, ktorá mala s Ronaldom pomer si samozrejme nenechá nič pre seba.

Rudo Petrovič začne podozrievať svoju mladú milenku Marcelu, že ho podvádza. Svojmu synovi a poskokovi v jednej osobe Gabovi Petrovičovi dá príkaz, aby zistil s kým sa Marcela stretáva: „Mám pocit, že Marcela niekoho má. Potrebujem zistiť kam chodí, s kým sa stretáva.“

Gabo získa dôkaz, že Marcela podvádzala jeho otca s Ronaldom a začne ju vydierať. Pokiaľ sa s ním nevyspí, povie otcovi o jej nevere: „Princezná, tu si na dedine, tu nič neutajíš. No, tatko chcel, aby som ťa sledoval. Niečo tuší. Existuje ale spôsob, ako by si ma mohla prehovoriť. Keď nebudeš na mňa milá, tak sa nedohodneme. Poviem to otcovi a ten nechci vidieť, čo s tebou urobí.“ Ako sa Marcela postaví tejto nechutnej žiadosti? Podľahne, alebo sa rozhodne vzoprieť? Nenechajte si ujsť ďalšiu časť seriálu Dedičstvo už dnes o 22:30 na JOJke.

Čítajte viac: 

Dedičstvo: Tóno je majster "rýchloviek"!

Kolaps v Dedičstve: Ronalda uštvali sexom tri ženy v jeden deň!

Škandál v Dedičstve: Tóno nachytá Ronalda pri sexe!

Viac zo seriálu Dedičstvo nájdete v našom ARCHÍVE