Dominik Gajdoš (Ronaldo) - svadba

Najväčší sukničkár z Veľkého Petrovca je v chomúte: Oženil sa „Ronaldo“!

Máme pre vás exkluzívne fotky zo svadby.

V seriáli ste ho poznali ako sukničkára, ktorý lámal rekordy – a to doslova: za jeden deň sa dokázal vyspať s troma ženami po sebe! Žiadna ho nevedela k sebe pripútať na príliš dlho a žiadnej nezostal verný. Reč je o legendárnom futbalistovi Ronaldovi z Dedičstva. V súkromí herec s vlastným menom Dominik Gajdoš však žije usporiadaným monogamným životom. Pred niekoľkými dňami dokonca predstúpil pred oltár a uzavrel manželstvo s krásnou, sympatickou a šarmantnou priateľkou Miškou. Svadba sa konala v kostole Nanebovzatia Panny Márie v Chynoranoch, odkiaľ Dominik pochádza. Pred kostolom ich čakala viac ako stovka gratulantov, „podávanie rúk“ trvalo vyše hodinu.

Na hostinu, ktorej výzdobu navrhla samotná nevesta, bolo pozvaných tiež viac ako 100 hostí. Medzi gratulantmi sa objavili aj Dominikovi kolegovia z Dedičstva. „Všetko dopadlo absolútne skvele, všetko vyšlo, nič vážne sa nestalo, žiaden trapas ani faux pas. V kostole sme sa nezakoktali ani nepomýlili a hostinu sme si tiež naplno užili so všetkými tradíciami, ktoré ku svadbe neodmysliteľne patria. Bolo to skvelé a dlho budeme na tento deň spomínať,“ prezrádza Dominik. „Na to, že som v bežnom živote veľmi stresujúci typ človeka, som si celý deň naplno užila a vychutnávala som si každý okamih. Všetko dopadlo ešte lepšie, ako som si vysnívala,“ priznáva sympatická nevesta.

Fotky, za ktoré sú mladomanželia vďační šikovnej fotografke Kataríne Komžíkovej, nájdete v galérii. Pre tých, ktorí sa pýtajú, či dvojica plánuje v blízkej budúcnosti bábätko, Dominik odpovedá: „Bábätko síce zatiaľ na ceste nie je, lebo si najprv chceme užiť jeden druhého, no potom si určite chceme vychutnať aj rodičovské povinnosti.“

Mladomanželom srdečne blahoželáme, nech sú ich spoločné roky naplnené láskou a radosťou!